Het bestuur Julianapark Hillegom

Bedrijfsteam

Coby Groenenboom

Na de MULO-4 gaan werken op de verkoopafdeling van Veenman kantoormachines N.V. en

begonnen aan de opleiding voor het vakdiploma binnenlands- en grensoverschrijdend

beroepsgoederenvervoer over de weg. In 1967 overgestapt naar de verkoop binnendienst van Flygt

Pompen B.V., verhuur en verkoop bouwputpompen en verkoop rioolwaterinstallaties.

In 1972 verhuist van Rotterdam naar Papendrecht, daar aan de slag als office-manager bij een groothandel in goud en zilver. Praktijkdiploma boekhouden en diploma computerboekhouden gehaald.

Sinds de verhuizing naar Hillegom in 1992 heb zij zich bezig gehouden met het voeren van de administratie bij een aannemingsbedrijf, PR-werkzaamheden voor Groei & Bloei afdeling Bollenstreek en was ze algemeen directeur bij een transportbedrijf.

Coby is penningmeester van de Stichting Julianapark Hillegom.

Bedrijfsteam

Felix Fonville

Felix is geboren in 1960. Eenentwintig jaar in Amstelveen gewoond waar ik de MAVO en HAVO heb doorlopen.

Gaan werken bij Carl Denig te Amsterdam, buitensport specialist. Na 6,5 jaar ben ik de B2B verkoop beland en via drie banen bij Burgerhout terecht gekomen. Hier ben ik accountmanager voorschrijvende markt, geef technische adviezen en trainingen.

Ik woon sinds 1984 in Hillegom.

Bedrijfsteam

Gerard Brom

Gerard is geboren in Valkenswaard. Via de Philips Bedrijfsschool gaan werken bij Philips in zowel Eindhoven als Alkmaar.

In 1974 in het onderwijs gegaan en al snel daarna op de KTS in Voorhout. Hij is samen met zijn vrouw in 1975 in Hillegom gaan wonen.

In 1980 verhuisd naar Davos in Zwitserland op de school van het Nederland Astmacentrum. Daarna nog jarenlang bestuurlijk betrokken bij het NAD. In 1986 weer terug naar Nederland en gaan werken als Educatief uitgever en opnieuw gaan wonen in Hillegom. In 2000 gestart met het bedrijf Microweb Edu. Naast mijn werk ben ik o.a. bestuurslid geweest van SKO Hillegom en Fioretticollege. Nu nog betrokken bij de Stichting Viae Vitae (richt zich op meervoudig gehandicapte kinderen in Indonesiƫ), het Steunfonds van de LongAlliantie Nederland en de Groeituin. (LAN)

Gerard is voorzitter van de Stichting Julianapark Hillegom.

 

Bedrijfsteam

Ernie Heij

Ernie, geboren (1960) en getogen in Hillegom. Tijdens en na mijn HBO studie in Den Haag gewoond. In 1985 gaan werken bij Schoonderbeek Installatie als administrateur personeel- en salaris en kwaliteitsmanager.

Allereerst betrokken geweest bij de werkgroep Julianapark en bestuurslid secretariaat van de Stichting Julianapark.

Ben gek op natuur en zit graag met mijn vingers in de grond. Ik zie de realisatie van het Julianapark als een welkom stuk groen om buurtgenoten te ontmoeten en samen te werken.